Navigatie

TER INFORMATIE:
Bestellingen die ik binnen krijg verzend ik in dozen die ik bij een supermarkt meeneem of krijg van iemand. Ik kan heel stoer zeggen dat dat alleen met duurzaamheid te maken ;-) heeft maar dat is 1 van de redenen. Om de verzendkosten zo laag mogelijk te houden gebruik ik dus 2e hands dozen. En uiteraard is het heel prettig dat dat tevens duurzaam is.
Geen probleem toch?

BETALING
Na je bestelling krijg je per e-mail een bevestiging. In dit bericht staat een bestelnummer, het product/de producten die zijn besteld, de eventuele verzendkosten en het totaalbedrag van de bestelling. Je kunt op verschillende manieren dit totaalbedrag veilig betalen, o.a. per iDeal en vooruitbetaling per bank of contact bij afhalen. Wanneer de betaling niet binnen 10 werkdagen bij ons binnen is, komt de bestelling te vervallen. Bestellingen worden pas geleverd als het totale bedrag op onze rekening staat.

VERZENDING
De verzending binnen Nederland is gratis vanaf €50,-. en naar de rest van de wereld vanaf €100,- Deze verzendkosten zijn gebaseerd op de huidige normale PostNL-verzendkosten. Verzenden gebeurt voor eigen risico van de klant. Wij zorgen ervoor dat de producten goed en veilig verpakt worden. madebYvon is niet aansprakelijk voor schade, vermist raken of diefstal tijdens de verzendprocedure. 

INTERNATIONALE VERZENDING
Verzenden naar België, Duitsland en Luxemburg kost 
€ 9,95.  Voor leveringen buiten Nederland, België, Duitsland en Luxemburg gelden geen standaard tarieven. Hiervoor kun je een mail sturen naar info@madebyvon.nl.  Wij zullen zorgen voor een tarief op maat.

LEVERTIJD
De producten worden onder normale omstandigheden, zolang de voorraad strekt, binnen 3 werkdagen na binnenkomst van betaling geleverd. Dit geldt voor Nederlandse zendingen, buitenlandse zendingen duren langer door de afstand. Heb je een "spoedje" neem dan even contact op, dan kijken we wat we voor je kunnen doen.
madebYvon behoudt het recht de bestelling te cancellen en, indien van toepassing, het reeds overgemaakte bedrag terug te storten.

PRIVACY DISCLAMER
Wij handelen volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens en gaan zorgvuldig om met de door jou ingevoerde gegevens.

VERZENDKOSTEN
Verzendkosten tot 10 kilo.
Nederland      5,95
België              9,95
Duitsland        9,95
Luxemburg     9,95

De verzendkosten kunnen per product verschillen, afhankelijk van het formaat en gewicht. De verzendkosten zijn all-in, dus geen onverwachtse verpakkings- en administratiekosten. In het winkelmandje worden automatisch de juiste verzendkosten berekend.

Bij een bestelling boven de € 50,- zijn de verzendkosten gratis binnen Nederland met een maximum gewicht tot 10 kilo.

BETALEN VIA AFTER PAY (is nog niet actief, wordt aan gewerkt)

Het is mogelijk om in de webwinkel achteraf te betalen via Afterpay. Lees hier  de voorwaarden die van toepassing zijn.

Voorwaarden:

AfterPay voert voor madebYvon het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij madebYvon betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,- als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

BESTELLING AFHALEN IN WORMER;

Wil je graag je bestelling afhalen in Wormer, om zo verzendkosten te besparen? Kies dan bij betaalwijze "betalen bij afhalen".  Je ontvangt binnen 24 uur een e-mail met meer informatie over het afhalen van je bestelling

Het adres van afhalen is: Nieuweweg 90, 1531 AH Wormer. Let op; Alleen op afspraak

 

Verzenden en betalen

 Gratis verzenden v.a.              € 50,00
 Snelle verzending
 Veilig betalen

Waarom madebYvon?

 Inspirerend
 Geluksgarantie
 Gratis haakpatronen
 Veilig winkelen
 Veilig betalen

Vragen en of opmerkingen

  • Email  info@madebyvon.nl
  • Tel      06-18846503

Gastenboek

  • 12-10-2017 - Yvonne, bedankt voor de snelle levering....spannend ingepakt met die ringen...  lees meer
  • 11-10-2017 - Hallo Yvonne, bedankt voor de snelle levering van mijn pakketje...  lees meer
  • 10-10-2017 - Yvonne, bedankt voor de snelle verzending ! Mijn pakje is...  lees meer
Plaats een bericht
© 2016 - 2017 madebYvon | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel